نوشته شده توسط : امیرحسین بهزادی

چندي پيش طي درج خبري با عنوان «جمعيت خدمت رسان و فعاليت هاي زودهنگام انتخاباتي»، "جهان" به طرح مسائلي در خصوص "ابوالحسن فقيه" - رييس فعلي جمعيت هلال احمر - و نيز مسؤول ستادهاي انتخاباتي جريان منتسب به رييس دفتر رييس جمهور پرداخت.


از جمله اينكه ضمن نقد ورود زودهنگام به فضاهاي انتخاباتي - چه از نوع مجلسي و چه از نوع رياست جمهوري آن - كه به دليل آنكه فرصت خدمت را بي ترديد مي سوزاند، به بخشي از نكات مطرح در مورد ابوالحسن فقيه و سوابق شخصي او اشاره شد. به طور مثال اينكه وي بدون داشتن سابقه جبهه، از سهميه رزمندگان براي شركت در كنكور و پذيرش در دانشگاه در رشته پزشكي استفاده نموده است!

به گزارش "جهان" نظرات انتقادي زيادي از طرف مخاطبان محترم در نقد اين بي‌عدالتي و بداخلاقي در پاي خبر درج شد و البته چند نظر هم به اين نكته اشاره داشت كه شهداي نوجواني كه از سن آن زمان آقاي فقيه كم‌سال‌تر بوده‌اند نيز وجود دارند و بر اساس اين مطلب نتيجه گرفته مي‌شد كه احتمالاً اسناد اين موضوع درست بررسي نشده باشد.

اما با كمال تأسف بايد گفت كه بر اساس مدارك موجود،وی تأكيداً سابقه جبهه‌اي ندارند و چون قبول‌شدن وی در دانشگاه، در رشته پزشكي منوط به استفاده وي از سهميه رزمندگان مي‌باشد، نظر به اخراج جناب آقاي فقيه از دانشگاه علوم پزشكي تهران در سال 1380، آن هم به دليل عدم ارائه مدارك مورد نياز براي استفاده از سهميه رزمندگان و ايثارگران،وی موفق به ادامه تحصيل و نهايتاً فارغ‌التحصيل شدن از رشته پزشكي نمي‌ شود و در نتيجه اصلاً پزشك نمي‌باشند!

درست به همين خاطر است كه بر اساس اخباري كه از برخي مراجع قضايي در دست است، بعد از اثبات اين مطلب در اين مراجع، از وي خواسته شد تا بر اساس حكم قضايي به دليل دريافت حقوق به عنوان پزشك در هنگام تصدي مسؤوليت‌هاي خود تا كنون، ما به‌التفاوت ميان حقوق بر مبناي مدرك ديپلم تا حقوق بر مبناي دكتراي عمومي پزشكي را به سيستم مالي دولت باز گرداند!

اكنون جاي سؤال دارد كه با وجود چنين نقطه‌هاي تيره و تاري در حاشيه عملكرد يك فرد، آيا باز بايد از حضور وي در سازماني عام‌المنفعه و خدمت‌محور يعني هلال احمر - آن هم به عنوان رييس - و همچنين از مسؤوليت وي در ساماندهي فعاليت‌هاي سياسي و انتخاباتي منتسب به رييس جمهور البته با گرايشي خاص(!)، استقبال شود؟ 

آيا در دهه عدالت و پيشرفت جايي براي اين وجود دارد كه صرف بستگي سياسي برخي افراد به برخي مسؤولان، عدالت‌سوزي و بداخلاقي ايشان آن هم در جايگاه يك مسؤول نظام اسلامي ناديده انگاشته شود؟!



:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 87
|
تعداد امتیازدهندگان : 25
|
مجموع امتیاز : 25
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیرحسین بهزادی

منافقین با ورود به صفحه فیس بوک رضا عطاران به آنرا مورد حمله قرار دادند.

به گزارش جهان منافقين با حضور در صفحات فيس‌بوك رضا عطاران که توسط هوادارانش ساخته شده تلاش کردند رد‌پاي سركردگان فراموش شده خود را در آنجا ثبت كنند.

این ماجرا در حالی صورت می گیرد که پیش از این نیز برخی با سوء استفاده ازمحبوبیت هنر پیشه ها درصدد بهره برداری سیاسی از آنان بودند.
دراین زمینه می توان به سوءاستفاده برخی سفارت خانه ها از این هنرمندان اشاره کرد.

گفته می شود عمده‌ترين اهداف فرقه رجوي از اين كار عبارتند از تبليغ پرخرج شعارهاي منافقين با عكس مريم رجوي در سمت راست صفحات فيس بوك ايراني زبان‌ها، تبليغ تظاهرات‌هاي چند نفره منافقين، ايجاد صفحات غيرسياسي با هدف بدام انداختن افراد معمولي و غيرسياسي و تبليغ اخبار منافقين در لابلاي متن‌ها و نفوذ در صفحات افراد معروف داخل كشور از طريق درج پيام سركردگان منافقين است.



:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 76
|
تعداد امتیازدهندگان : 23
|
مجموع امتیاز : 23
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیرحسین بهزادی

یک منبع ناشناس گفت : دو افسر ارشد اسرائیلی و سه ژنرال ایالات متحده برای تحت کنترل گرفتن فرماندهی نظامی در مصر وارد قاهره شده اند.

به گزارش جهان این منبع آگاه با اضافه کردن این موضوع که یک شورا برای انجام کودتای نظامی توسط فردی به نام ژنرال "سیسون" در مصر تشکیل شده است،به روزنامه تهران تایمز گفت: این تصمیم نشان می دهد که ایالات متحده و اسرائیل به طور جدی در مورد سرنوشت رژیم حسنی مبارک که در پی تظاهرات بی سابقه مردم مصر در حال سقوط است، نگران هستند.

اسرائیل به طور رسمی اعلام کرده است که "نگران" تحولات در مصر است. رژیم مبارک، متحد مهم اسرائیل و ایالات متحده در منطقه بوده و فروپاشی آن از دست دادن بزرگترین متحد استراتژیک دو کشور در منطقه را در پی خواهد داشت.

دولت مبارک پیش از این با رد درخواست باز کردن گذرگاه رفح برای امدادگران جهت ارائه کمک های پزشکی به فلسطینی ها در طول جنگ ۲۲ روزه اسرائیل خشم جهان اسلام را بر انگیخته بود .

تحلیلگران سیاسی معتقدند بعید است که دولت مبارک بتواند در مقابل تظاهرات گروههای سیاسی مخالف رژیم توان مقابله داشته باشد.
این تحلیلگران اکنون می گویند نکته قابل توجه آن است که آیا ایالات متحده گروه های مخالف که سکان هدایت در مصر را دراختیار می گیرند را می پذیرد؟

ما نگران آنچه در مصر و در منطقه ما اتفاق می افتد هستیم

"نخست وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، در جلسه کابینه خود گفت: "صلح بین اسرائیل و مصر بیش از سه دهه قدمت داشته، و هدف ما این است که این روابط ادامه پیداکند".

به گزارش لس آنجلس تایمز، نتانیاهو در مورد تحولات اخیر در مصر با رئیس جمهور آمریکا و وزیر امور خارجه هیلاری کلینتون مذاکره کرده است.

در طول این سالها، مصر به عنوان یک شریک قابل اعتماد برای اسرائیل و آمریکا در مذاکرات به اصطلاح صلح به این دو کشور خدمت کرده است.

 بر اساس گزارش های جدید، هواپیماهای اسرائیلی در فرودگاه قاهره فرود آمده و به دولت مصر سلاح تحویل داده اند.

درروز هفتم تظاهرات در مصر، سران مصر، ایالات متحده، و وزیر دفاع اسرائیل با یکدیگر به صورت تلفنی مذاکره کرده اند.

پنچ شنبه گذشته یکی از وزرای کابینه اسرائیل، به شرط ناشناس ماندن به رسانه های اسرائیلی اظهار داشته که رئيس جمهور مصر، با حمایت نظامی قوی، در نهایت به سرکوب قیام دست خواهد زد.

طبق اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی رژیم مبارک توان سرکوب نطامی مخالفان را دارد.



:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 62
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیرحسین بهزادی


به گزارش خبرگزاری البرز میرحسین موسوی که ماهها است بیاینه نویسی را کنار گذاشته و مشغول اطلاعیه نویسی شده است، انقلاب و حرکت مردمی و معترضانه مصری ها را ادامه راه جنبش سبز دانست.

وی براندازی حکومت دیکتاتوری عرب و نهضت سراپا غیرت و اقتدار مردم و جوانان مصر را به شیوه ای کاریکاتورگونه با سطل آشغال آتش زدن در تهران مقایسه کرد و نوشت: بدون هیچ شکی نقطه ی آغازین آنچه در خیابان های تونس و صنعا و قاهره و اسکندریه و سوئز شاهد آن هستیم را باید در تظاهرات چند میلیونی ۲۵ و۲۸ و۳۰ خرداد تهران جستجو کرد. روزهایی که مردم با شعار “رای من کجاست؟” به خیابان ها آمدند.

وی در این اطلاعیه ضمن شبیه دانستن حکومت مبتنی بر رای مردم در ایران با نظام دیکتاتور و فاسد مصر نوشت: امروز دامنه ی شعار “رای من کجاست؟” مردم ایران، به شعار “الشعب یرید اسقاط النظام” در قاهره و سوئز و اسکندریه رسیده است. برای کشف راز این پیوندها و مشابهت ها لازم نیست جای دوری برویم. کافی است شیوه ی انتخابات اخیر مصر را با انتخابات های خود مقایسه کنیم و اینکه رئیس شورای نگهبان از بی نیازی به آرا میلیون ها شهروند سبز سخن می راند.

موسوی که به دروغ بزرگ سال ۸۸ شهرت پیدا کرده است در ادامه مدعی شده است که اگر در مصر هم تقلب انتخاباتی صورت نمی گرفت کار فراعنه مصری به اینجا نمی کشید.

البته این بخش اطلاعیه موسوی به نظر منطقی می رسد.بدون تردید مردم آزادیخواه و عدالتگرای مصری با دیکتاتور عرب همان می کنند که مردم ایران با فراعنه سبز کردند.



:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 59
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 بهمن 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد